Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

David Masot Florensa

David Masot.jpg

Benvolguts, benvolgudes

Sigueu molt benvinguts i benvingudes a la nova web de l’Ajuntament de Maials, una petita finestra al nostre meravellós poble.

Aquí hi podreu trobar un breu tast de part de l‘essència que ens fa especials i que us permetrà conèixer, en un petit cop d’ull, part de la nostra història, la nostra cultura, les nostres entitats i espais, i els llocs d’interès més destacats.

Aquesta web es troba en una fase de creació, i des de l’Ajuntament, tenim la voluntat de, a poc a poc, fer-la créixer dotant-la de més continguts, apartats i imatges i, també, de noves eines i informació útil que permeti al consistori tenir una relació més eficaç i eficient amb tots els nostres veïns i veïnes.

Pels que sou de Maials, la web ha de convertir-se un punt d’unió i informació per a tots i totes vosaltres. Una porta entre veïns i Ajuntament.

Un lloc on accedir, en un sol clic a informació útil, poder fer a la llarga part d’algun dels tràmits administratius, i també un lloc on poder seguir les notícies més destacades, activitats i esdeveniments més importants del nostre poble.

També us demanem que si voleu que creem algun apartat nou i afegim alguna nova secció o informació, ens ho feu saber, ja que entre tots podem anar construint aquesta web.

I pels que entreu a aquesta web i mai he estat al poble, esperem que aquesta breu visita us obri la curiositat i us impulsi a venir per viure i veure Maials i el seu entorn.

Se sol dir que una imatge val més que mil paraules. I que en un text, és complicat reflectir-hi a la perfecció la realitat, els sabors, els colors, i les sensacions que desprèn tota bona experiència. És per això que us convidem a venir a descobrir l’encant de Maials, el seu entorn especial i, sobretot, a conèixer el patrimoni més gran i important que tenim: els maialencs i les maialenques.