Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada de la ZER l’Oliver a Maials per treballar el projecte ‘Petjades verdes: estima i actua’ dins la Setmana Cultural

A més d’aprendre de la mà dels Agents Rurals i de la Plataforma Animalista Terres de Lleida, els escolars van poder gaudir d’un espectacle d’animació lectora, jocs de fusta, un dinar de germanor, els gegants i gegantins, una visita guiada i molts regals.

DIJOUS 07 ABRIL 2022

La ZER l’Oliver va celebrar aquest dimecres una trobada a Maials en el marc de la Setmana Cultural de la ZER, que aquest curs s’ha titulat ‘Petjades verdes: estima i actua’.

Es tracta d’un projecte que s’ha treballat de forma transversal durant tot el curs: a les sortides, a les lectures, a l'aula... però que en aquests darrers dies s’està treballant més intensament mitjançant activitats més lúdiques i durant tot l'horari escolar.

Així, cada dia es treballa un ODS i a Maials s’ha centralitzat en el número 15, referent a la vida als ecosistemes terrestres, i gràcies al qual els escolars han après molt de la mà dels Agents Rurals i de l’equip de la Plataforma Animalista Terres de Lleida.

Al matí, a més, l’alumnat va gaudir d’un espectacle d’animació lectora amb Gabriel Solans. A més, la junta de la Societat Recreativa Maialenca va cedir els jocs de fusta per muntar-los a la plaça, on els nens i nenes d’educació infantil van poder jugar una bona estona i compartir jocs i corredisses amb els altres alumnes de la ZER. L’Ajuntament de Maials va facilitar les taules i cadires que es van instal·lar a la pista de l’escola per tal de poder dinar tots plegats.

Ja a la tarda, Teresa Safont, de la colla gegantera de Maials, va presentar els gegants i els gegantons del poble. Les famílies, juntament amb els/les mestres de la ZER, van guiar els escolars per Maials, tot descobrint racons i detalls molt bonics. Per acabar, l’Associació de famílies d’Alumnes va obsequiar tots els nens i a totes les nenes amb un munt de regals.

Podeu veure més fotos en aquest ENLLAÇ.