Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maials rep un ajut del fons Next Generation per a la reforma de la plaça Eliseu Sales i per promoure la digitalització de les empreses i el comerç local

Aquesta subvenció forma part del projecte d’ajudes per al suport de l'activitat comercial en zones rurals.

Plaça Eliseu Sales
Plaça Eliseu Sales

DIMARTS 14 MAIG 2024

L’Ajuntament de Maials ha rebut un ajut del fons Next Generation, a través del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, mitjançant el qual podrà afrontar la reforma de la plaça Eliseu Sales i, a més, promourà la digitalització de les empreses i del comerç locals. Aquesta subvenció forma part del projecte d’ajudes per al suport de l'activitat comercial en zones rurals.

El cost d’aquesta reforma de la plaça, consistent en la renovació del ferm i les obres de la qual ja s’han iniciat, és de 281.410,98€ (IVA inclòs), mentre que l’ajut per als serveis per al desenvolupament de plataformes digitals destinades al comerç i a les empreses locals és de 157.936,01€ (IVA inclòs). En els propers dies, l’Ajuntament farà una reunió amb les empreses i comerços locals per explicar-los el projecte i concretar la seva possible adhesió al projecte de digitalització.