Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Laser Tag a Maials el pròxim 8 de juliol

L'activitat va dirigida a majors de 12 anys i les places són limitades.

DILLUNS 12 JUNY 2023

L'Associació de Joves de Maials conjuntament amb la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Maials i la tècnica compartida de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, ha organitzat per al dissabte 8 de juliol el Làser Tag, una activitat molt divertida que es desenvoluparà al Monte Sant Sebastià en horari de 19.00 a 22.00 hores. L'activitat va dirigida a majors de 12 anys.

El preu és de 2€ per als socis/sòcies i de 5€ per als no socis/sòcies. Les inscripcions es poden fer a través d'aquest formulari https://forms.gle/aTymH4crwSe8aqCz5 i pel QR que trobareu al cartell. Es donarà prioritat a les persones sòcies de l'associació de joves "Jovent de Maials" i per ordre d'inscripció. Les places limitades i les persones interessades es poden inscriure fins al 4 de juliol. 

Per participar en l'activitat cal inscriure's en grups de 5 persones indicant: nom del grup, noms i cognoms dels participants, telèfon de contacte.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a joventdemaials@gmail.com o a través de l'Instagram @joventmaials.