Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada de Gegants de Maials aplegarà deu colles en la seva vintena edició

Se celebrarà el dimecres 1 de maig i inclourà la plantada, una cercavila, els balls de lluïment i les curses de gegants i gegantons, a més d’un dinar de germanor.

DIJOUS 11 ABRIL 2024

Un total de deu colles participaran, el dimecres 1 de maig, a la Trobada de Gegants a Maials, que enguany compleix vint anys.

La diada està organitzada conjuntament per la Colla Gegantera de Maials i l’Ajuntament amb el suport de la Cooperativa Baró de Maials, l’Associació de Caçadors de Maials i la Unió Recreativa Maialenca.

El programa d’actes s’iniciarà a les 10.30 hores amb la plantada davant la Societat, des d’on s’iniciarà una cercavila (11.00 h) que culminarà a la plaça Eliseu Sales, on a partir de les 12.30 hores es faran els balls de lluïment i les curses de gegants i de gegantons. Un dinar de germanor (14.30 h) serà el colofó a una festa que ja es tota una tradició.

Les colles participants en aquesta vintena edició seran Alcoletge, Ivars d'Urgell, Juneda, Lleida (Ratolinet Pérez), Olesa de Montserrat, Piera, Seròs, Tàrrega (Guixanet), Tortosa i els amfitrions de la Colla Gegantera de Maials.

Fitxers adjunts