Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de l’Oli Verd de Maials celebrarà una edició ben especial en motiu del seu 25è aniversari (inclou el programa d’actes)

L’Ajuntament de Maials ja té a punt tots els detalls per tal de celebrar amb tots els honors la 25a edició de la Fira de l’Oli Verd, programada pels dies 19 i 20 de novembre i que, com és habitual, s’organitza en col·laboració amb la Cooperativa del Camp Foment Maialenc.

DIJOUS 10 NOVEMBRE 2022

La celebració dels 25 anys d’història d’un certamen que ha esdevingut un referent en el sector fa que la fira d’enguany sigui veritablement especial. En aquest sentit, i per tal de recordar tots els que han fet possible arribar a aquesta xifra, s’ha variat lleugerament el format de l’Amic de l’Oli, que en aquesta ocasió distingirà i homenatjarà les persones que eren al capdavant de l’Ajuntament i de la Cooperativa del Camp Foment Maialenc quan la fira es va posar en marxa ara fa un quart de segle.

De la mateixa manera, també cal remarcar el fet que aquesta edició serà la primera sense restriccions de cap mena des que va esclatar la pandèmia, arran de la qual es va adoptar el format virtual al 2020 i va provocar restriccions al 2021. Així, enguany ja no hi haurà limitacions de cap mena i es podran recuperar activitats tan emblemàtiques com les visites guiades i els esmorzars populars a la Cooperativa.

Aquestes dos circumstàncies (els 25 anys d’història i la recuperació de la presencialitat total) són també dos bons motius perquè la fira hagi buscat una actuació especial per al dissabte al vespre. Serà la que oferiran Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, una formació sempre compromesa amb el territori i que fa una gran tasca de recuperació i difusió del patrimoni musical popular de la Catalunya sud (VEGEU EL CARTELL A LA IMATGE ADJUNTA).

Un darrer element a destacar és que el 25è aniversari de la fira coincideix amb els 70 anys de la creació del Col·legi Públic Otogesa de Maials, motiu pel qual durant el diumenge 20 i el dilluns 21 es faran un seguit d’actes, alguns d’ells en el marc de la fira.

Al marge d’això, la Fira de l’Oli Verd oferirà tastos, tallers, jornades tècniques, presentacions, degustacions, visites guiades per la Vilaclosa, xarrades, etc. durant un cap de setmana en què l’oli tornarà a ser el gran protagonista.

Podeu consultar el PROGRAMA DE LA 25a FIRA DE L’OLI VERD DE MAIALS al document adjunt.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges