Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Maials s’afegeix al Programa de Garantia Juvenil per contractar una persona per fer feines de fusteria en pràctiques

La contractació es podrà fer gràcies a una subvenció per a la convocatòria de contractació en pràctiques durant mig any de persones joves beneficiàries d’aquest programa que impulsa la Generalitat de Catalunya.

DIUMENGE 21 MARÇ 2021

L'Ajuntament de Maials s’ha afegit al Programa de Garantia Juvenil adreçat a joves en pràctiques, mitjançant el qual incorporarà al seu equip de treballadors un fuster/a. Aquesta convocatòria té com a objectiu donar l'oportunitat a joves amb formació de treballar sota un contracte en pràctiques d'una durada de sis mesos en institucions i entitats.


L’Ajuntament de Maials és un dels cinc ajuntaments que formen la Comunitat de Municipis del Segrià Sec que han rebut una subvenció per la convocatòria de contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil. Aquest Programa, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu, busca millorar l’ocupabilitat dels joves, permetent l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.


A cada població de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec es requereix un perfil diferent. A Almatret es contractarà un educador/a social; a Llardecans un tècnic/a de repoblament i turisme; a Torrebesses un administratiu/va; a Sarroca de Lleida es busca un arquitecte/a; mentre que a Maials, com ha quedat dit, s’incorporarà un fuster/a. En aquests moments s’està duent a terme la cerca de candidats i candidates prèvia a obrir el procés de selecció definitiu. Els contractes, que tindran una durada de sis mesos, es faran a partir del mes setembre de 2021.


Els candidats i candidates han de complir diversos requisits per accedir a les ofertes de feina, entre elles estar empadronats a qualsevol municipi de Catalunya, tenir entre 16 i 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a més de ser demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Així mateix, caldrà que tinguin un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o bé, un altre títol oficialment reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat.