Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica

Ja es pot consultar a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya..

DIJOUS 05 MAIG 2022

Us informem que el padró provisional dels vehicles que tributen per l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica ja es pot consultar a la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya des de l'1 de maig. 

Aquest tribut afecta totes les persones (físiques i jurídiques) que siguin titulars d’un vehicle (turisme, furgoneta o motocicleta) amb domicili fiscal a Catalunya el 2021. I, també, les persones jurídiques sense residència fiscal a Catalunya, però que hi tinguin un establiment, sucursal o oficina i vehicles registrats el 2021.

En relació amb això, us trametem adjunt un díptic informatiu pensat per facilitar la consulta del padró als ciutadans, especialment a les persones que no estan gaire familiaritzades amb la tramitació per internet. Així, de manera senzilla i molt visual, es descriuen tots els passos que cal fer per consultar el padró i saber l’import que s’ha de pagar, per dur a terme una modificació de dades en cas de trobar-hi alguna incorrecció, i també per domiciliar l’impost, cosa que implica una bonificació del 2% de la quota.

Trobareu la informació general relacionada amb l’impost a  atc.gencat.cat/impostco2. I, per saber-ne més, podeu visitar el web impostco2.gencat.cat.
 
Moltes gràcies a l’avançada per la vostra col·laboració.

Fitxers adjunts