Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Maials del 13 al 16 d'agost

S'han preparat actes per a tots els gustos i per a totes les edats, com ara els concerts de l'orquestra Swing Latino, el grup de versions The Pink Goats i de Manu Guix, les havaneres, els espectacles infantils i jocs a les piscines, el correbars, la xaranga, el tir, etc.

DIMECRES 04 AGOST 2021

Maials celebrarà la seva Festa Major del 13 al 16 d'agost amb alegria! Després que l'any passat no es pogués celebrar, enguany es recupera amb actes per a tots els gustos i per a totes les edats. Degut a la pandèmia, hi haurà límits i s'aplicarà un seguit de restriccions que són absolutament necessaris com a exercici de responsabilitat i pensant sempre en la salut comunitària.

La festa començarà el diumenge 8 amb la proclamació de les Pubilles i Hereus 2021, a la plaça dels Arbres que seran: Adrià Miró (Hereu), Xènia Montagut (Pubilla), Martí Aresté (Hereuet) i Gaŀla Sabaté (Pubilleta). Tot seguit, tindrà lloc el pregó de la Festa Major, que anirà a càrrec del Futbol Sala Maials. 

Entre els actes del programa, destaquen els concerts de l'orquestra Swing Latino, el grup de versions The Pink Goats i de Manu Guix, les havaneres, els espectacles infantils i jocs a les piscines, el correbars, la xaranga, el tir, etc.

Com a novetat, el programa d'aquest any és interactiu! Convida a participar en moltes activitats adaptades a tothom! Només cal seguir els QR o fer l'activitat del dia i compartir-la a xarxes amb l'etiqueta #FMMaials2021. Entre els participants del repte de cada dia es sortejarà un lot per fer el vermut a casa. 

Podeu consultar el programa a l'arxiu adjunt.

Bona Festa Major!

Fitxers adjunts