Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte LIFE21-IPC-ES- LIFE eCOadapt50 de gestió forestal tindrà un part pràctica a Maials

L'Associació Leader de Ponent ha convocat la primera reunió sectorial de l'àmbit forestal del projecte LIFE21-IPC-ES- LIFE eCOadapt50.

DIJOUS 01 JUNY 2023

La primera part de la jornada consistirà en una visita a finques públiques de Maials gestionades amb la col·laboració d'administracions públiques i actors locals, exemple de bones pràctiques i un cas d'èxit en gestió forestal. Els diferents actors implicats explicaran la seva experiència i implicació amb el projecte des dels diferents punts de vista.

Lligada a les Taules de Gestió Forestal de Ponent que s'han anat desenvolupant des de finals de l'any 2021, la trobada vol reunir tots els actors vinculats en aquest àmbit per treballar pel futur de la gestió forestal al nostre territori i l'adaptació d'aquest al canvi climàtic.

És per aquest motiu que s’ha convocat aquesta trobada, que s'anomena living-lab, en el marc del projecte LIFE, i que ha d'ajudar a detectar i prioritzar accions estratègiques d'adaptació al canvi climàtic a més de fomentar el treball en xarxa d'òrgans de govern per intercanviar experiències i coneixements d'èxit en matèria d'adaptació al canvi climàtic entre sectors econòmics i territoris.

HORARI:

Dijous 8 de juny - A partir de les 9:30h a Llardecans (fins al migdia)

Punt de trobada: Sala de Ball de Llardecans - Plaça dels Arbres, 2

ORDRE DEL DIA:(*)

9:30 - Visita a les actuacions fetes en finques públiques a la zona de Maials.(**)

12:00 - Primera reunió sectorial de governança per detectar i prioritzar accions estratègiques d'adaptació al canvi climàtic a Ponent. S'iniciarà amb la presentació del projecte LIFE21-IPC-ES- LIFE eCOadapt50.

INSCRIPCIONS clicant AQUÍ.

----

(*) Hi ha la possibilitat d'assistir només a la visita. També d'assistir només a la taula.

(**) El transport fins a la finca va a càrrec de cadascú, s'organitzaran els cotxes al punt de trobada