Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Degusta Maials, una experiència oleoturística de 360º

Aquest diumenge es celebra Degusta Maials
Aquest diumenge es celebra Degusta Maials

DIJOUS 09 DESEMBRE 2021

L'Ajuntament de Maials ha organitzat per a diumenge 12 de desembre, sota el nom de Degusta Maials, una jornada que proposa una experiència oleoturística de 360º farcida d'activitats.

La jornada començarà a les 9.00 hores amb la benvinguda a càrrec de la corporació municipal i tot seguit es farà una visita a l'església Nostra Senyora de l'Assumpció. A les 9.30 es podrà gaudir de dues activitats diferents. D’una banda, la visita a la Vilaclosa, la part antiga del municipi, i una projecció a la sala de l'Abadia d'un documental sobre allò que es va viure durant la Guerra Civil a Maials. D'altra banda, hi haurà una gimcana d'orientació per tota la Vilaclosa organitzada pel Club Ciclista i Excursionista de Maials.

A les 10.30 hi haurà una sortida des de la Vilaclosa cap a 'La Societat' amb el ritme de la Colla Gegantera de Maials, i en arribar es farà un esmorzar per a tots els visitants amb productes de la nostra terra.

En acabar hi haurà, a les 11.30 hores, una visita al Museu de la Pagesia i de la Llar de Cal Cabesila, i per acabar una visita a l'Agrobotiga de la Cooperativa, on es podrà degustar l'Oli Baró de Maials.

El preu de les activitats, visites i esmorzar és de 10€ per als majors de 14 anys. Cal recordar que les inscripcions i el pagament s'han de fer prèviament fins al divendres abans de l'activitat a través del correu electrònic a ajuntament@maials.cat o al telèfon 973 130 004, ja que les places són limitades.

També hi ha l'opció del dinar amb menú de plats fets amb el nostre oli al restaurant 2mil9 i finalment, a la tarda, es pot fer una sortida amb bicicleta o cotxe per anar a veure com es cullen les olives.