Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àngela Mora, pregonera de luxe de la Festa Major

Maials celebra fins al 16 d’agost la seva Festa Major d’estiu amb un gran programa d’activitats per a tots els gustos i edats. Ahir divendres, va tenir lloc l’acte oficial de la Festa Major amb el Pregó, que va anar a càrrec de l’Àngela Mora, veïna de Maials i primera gimnasta amb síndrome de Down en competir al Campionat d’Espanya amb les mateixes condicions que qualsevol altra persona

DISSABTE 13 AGOST 2022

L’alcalde David Masot la va felicitar assegurant que és tot un exemple com a persona, i també un orgull per a tots els veïns i veïnes de Maials. L‘Àngela, que està fent història dins l’esport estatal, va fer el pregó a dos veus acompanyada de la seva mare Olga.

Durant aquest acte, que va tenir lloc a la plaça dels Arbres, també es van presentar les pubilles i els hereus 2022, que enguany són el Fernando Moisa Nelutu, la Desirée Rodríguez Gabarrella, la Martina Sisteré Segura i l’Aleix Ballesté Galán. En acabar, la Colla Gegantera de Maials va amenitzar l’acte amb exhibició de gegants, música i ball, que va culminar amb un aperitiu a la Sala de la Societat.

La Festa Major va donar el tret de sortida el dijous 11 amb un vespre dedicat als esports, i continuarà els pròxims dies amb un programa molt divers. Entre els actes destaquen dos grans orquestres, com són la Principal de la Bisbal i Swing Latino, un grup de versions de primer nivell, com The Pink Goats, un grup de tribut a Txarango (Músics de Carrer), DJ, escala en hi-fi, havaneres, xaranga, correbars, espectacles infantils, els tornejos de futbol sala i de pàdel, polièdrics a les piscines i el tobogan gegant al carrer Major, la festa de l'escuma i l'actuació de la Colla Gegantera de Maials.